AyurVéda a hétköznapokban

Az indiai ayurvédikus orvoslás - amely tulajdonképpen inkább egészségmegőrzés - hétköznapi, nálunk is alkalmazható módszereiről.

Linkblog

Nagy igéretek helyett..

2010.01.11. 08:13 - hanaura

Nem igértem meg magamnak (jobb is:)), de az a terv, hogy végre komolyabban beindítom ezt az oldalt is, és lesz még egy másik a fafaragással kapcsolatos dolgoaimmal, de az inkább amolyan képes műhely blog lesz.

A fő gondot az okozta, illetve okozza, hogy nagyon sok mondanivalóm van az ayurvédáról, azt gondolom jó és használható dolgok, de nem tudom hogy kezdjem igazán el. Oké, persze snitt, ez már meg volt, lapozzunk, de mégsem.

Jobban megreklámozni se mertem az oldalt, és nem azért mert nem nagyon írok ide, hanem mert még így kb egy tucat bejegyzés után is a bevezetőnélk tartok.

Talán nem kellene annyit agyalni, csak csinálni?:))))

A bejegyzés trackback címe:

https://ayurveda.blog.hu/api/trackback/id/tr841662939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása