AyurVéda a hétköznapokban

Az indiai ayurvédikus orvoslás - amely tulajdonképpen inkább egészségmegőrzés - hétköznapi, nálunk is alkalmazható módszereiről.

Linkblog

Start

2009.10.13. 22:51 - hanaura

Címkék: start

Mindenkit üdvözlök az oldalamon!

Jó ideig gondolkodtam, mielőtt ténylegesen belevágtam volna ennek a blognak a készítésébe, mivel a másik oldalam nagyjából megmutatta rövid idő alatt, hogy mennyi munka is fenntartani egy ilyen kezdeményezést.

Ami a tervem: napi rendszerességű frissítés Ayurvéda témában, több különböző, ehhez kapcsolódó keleti tudomány érintésével.

Ahogyan az Ayurvéda maga is az öngyógyításra helyezi a hangsúlyt, így jómagam is a hétköznapok bárki számára elérhető praktikáit szeretném mindenki számára elérhetővé tenni.

Tervezek némi "elméleti" anyagot is, ez elengedhetetlen a téma tárgyalása szempontjából, de elsősorban praktikus, gyakorlatias dolgokról szeretnék szót ejteni.

 

Néhány nap és teljes gőzzel bele is vetem magam, remélhetőleg minél több, a téma iránt érdeklődő örömére!

A bejegyzés trackback címe:

https://ayurveda.blog.hu/api/trackback/id/tr361448690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása